27 + 28 + 29 sept 2026- Flanders Expo Gent

1.2. Tree award

De 1.2.Tree Award – Dé bekroning voor het beste boomproject

Op dinsdag  24 september wordt de 4de 1.2.Tree Award uitgereikt door VVOG tijdens Green – Open Spaces, de vakbeurs voor de private en publieke groensector.

Met deze award willen VVOG (Vereniging voor Openbaar Groen) & Green het beste boomproject bekronen en de symbiose tussen tuinaannemers, – architecten en boomkwekers in de kijker zetten. 

Succesvolle en duurzaam ontwikkelde parkprojecten kunnen enkel ontstaan door een professionele aanpak, zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer maar ook door de stielkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van unieke bomen. Het zijn deze projecten die we met de 1.2.Tree Award in de bloemetjes willen zetten.

 

Nieuwe award – Erfgoedboom project

Dit jaar lanceren we naast de award voor het publieke project en semi-publiek project ook een prijs voor het erfgoedboom-project. Hier bekronen we een project dat werd opgezet met respect en zorg voor één of meerdere erfgoedbomen die aanwezig zijn, of waar de originele boom werd vervangen door een nakomeling om het erfgoedlandschap intact te houden.

 

WINNAARS EDITIE 2022

Green
1 2 Tree Award
Scroll naar top